Contact : +32 89 32 88 55 of info@construx.be

Missie

Steunend op het engagement, de creativiteit en de ervaring van onze medewerkers wensen wij te focussen op engineering, productie, verhuur en verkoop van bekistingssystemen in de ruime zin van het woord. Construx wil in Europa “Top of Mind” zijn in alle de 4 hoofdsegmenten van zijn productaanbod en duidelijke stappen zetten om dit ook wereldwijd te realiseren.

Door continu onze grenzen te verleggen met een gezonde dosis lef en een brede ervaring trachten wij de verwachtingen van onze klanten met betrekking tot service, kwaliteit, oplossingsniveau, kostprijs en levertermijn te overtreffen.

Door het leveren van totaaloplossingen op maat en door intensief samen te werken met onze klanten willen wij veel meer partner dan leverancier zijn. Door onze ver doorgedreven verticale integratie kunnen wij het proces van betontekening tot eerste betonstort bij de klant volledig zelf in de hand houden, wat een optimale kwaliteit, controle en doorlooptijd garandeert.

Bij de productie, verkoop en verhuur van onze modulaire systeembekistingen ligt onze focus op een maximale service voor onze klanten op basis van kwalitatief materiaal.

Wij hebben het lef en de flexibiliteit om zaken ook anders te bekijken en de fierheid en gedrevenheid om ieder project succesvol af te werken.
Wij garanderen transparante communicatie, korte beslissingslijnen en vastberadenheid in het tegemoetkomen aan de verwachtingen van de klant.