Contact : +32 89 32 88 55 of info@construx.be

Visie

Construx zal door verdere groei een volledig verticaal geïntegreerd bedrijf worden met een duidelijke focus op 4 grote productgroepen en het behoud van zijn troeven uit het verleden: lef, ervaring, kwaliteit en flexibiliteit.

 1.  Precast Moulds and Machinery
Construx wil de bevoorrechte partner zijn van prefabricatiebedrijven voor al hun mallen en bekistingssystemen. Wij willen “State of the Art” oplossingen bieden voor maatwerkbekistingen en meebouwen aan de prefabricatiefabrieken van de toekomst.

 2.  Formwork for Civil Engineering
Construx wil aannemers, architecten en bouwheren helpen om al hun kunstwerken en complexe betonwerken met een optimaal, op maat van de toepassing, ontworpen systeem te realiseren. Wij willen onze kennis en ervaring gebruiken om voor elk project de juiste bekisting te ontwerpen.

 3.  Shuttering and Scaffolding
Construx wil met 3 types bekistingssystemen en een breed gamma ondersteuningen de bevoorrechte partner zijn voor alle betonwerken die gerealiseerd worden op basis van modulaire bekistingssystemen of als aanvulling op de maatwerkbekistingen bij civiele werken. Wij willen onze klanten een correcte service bieden gebaseerd op kwalitatief en efficiënt materieel, zowel in verhuur als in verkoop.

 4.  Tools and Equipment
Construx wil zijn klanten gespecialiseerd materiaal en materieel aanbieden wat geen bekisting is maar toch noodzakelijk om bekistingsprojecten en totaalprojecten tot een goed einde te brengen.

De Construx bedrijven zullen elkaar versterken en ondersteunen om zo een groep te vormen die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie, installatie en service van bekistingssystemen.